Sürücü Eğitiminde; Kalitenin ve Güvenilirliğin Adresi.
saat...

 

 

 

27 NİSAN 2024

04 MAYIS 2024

 

SAKARYA

 

 

 

ZAMANI DEĞERLENDİRİN...

 

ÖZEL DİREKSİYON DERSİ.

 

  Araba kullanmak basite indirgenecek bir hareket değildir.Sürücü Kurslarına devam edip yapılan sınavlar neticesinde başarılı olduktan sonra ehliyetinizi aldınız.Ancak sürücülükte acemilik çekiyorsanız ya çevrenizdeki eş dosttan yada bu konuda tecrübesi olan kurum veya kuruluşlardan destek almanız gerekecektir.

   Direksiyon eğitimi her araç kullanmayı bilenden alınacak tesadüfi bir eğitim olamaz zaten olmamalıdır.Çevreden alacağınız destekle sizlere bir şeyler öğretebilirler öğretecek olan kişiler gerçekten çok iyi sürcüde olabilir ama bu işin eğitimini belgesini almış olan teknik kişilerden özel direksiyon eğitimi almak sizin için çok daha faydalı olacaktır.

   Özel direksiyon eğitiminin amacı Trafikte seyir halinde veya hareket halindeki sürücü ve yayaların canlı varlıkların can ve mal güvenliğini tehlikeye sokmadan kuralları bilen güvenli araç kullanan sürücü olarak yetişmenizdir.


   Direksiyon eğitimin de tecrübeli uzman usta öğretici eğitmenlerimizle akan trafikte direksiyon dersi eğitimi vermekteyiz...

 


 

 
 
 
  • Nufus Cuzdanı
    Diploma Aslı
    2 Adet Biometrik Resim
    Sağlık Raporu
    Sabıkası olanlar için Sabıka Kaydı
 
 
Semerciler Mah. Milli Egemenlik Cad. No:53 Kat:1 Adapazarı/SAKARYA
Telefon : 0 264 281 92 90    Fax : 0 264 281 92 91   E-Posta : info@basoglusurucukursu.com.tr

 

   

 

Tasarım ve Programlama : Seçkin AYTAÇ